Cautare dupa masina

Despre producatorul SACHS

Despre SACHS

 

 
Ambreiajele SACHS sunt fabricate din materiale de inalta calitate si reflecta stadiul tehnicii. Ele reprezinta o performanta si o fiabilitate ridicata. Acesta este motivul pentru care numerosi producatori de automobile bine cunoscuti precum Alpina, Subaru, Alfa Romeo, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Mini, Renault, Saab, Skoda, Volvo, BMW, Mitsubishi, Opel, Porsche, Toyota, Seat, Jeep, Dodge, Lancia etc. doteaza vehiculele lor cu produse SACHS, in fiecare an iesind pe poarta fabricilor peste 10 milioane de vehicule noi echipate cu ambreiaje Sachs. In plus, SACHS ofera ambreiaje de inalta calitate pentru producatorii de echipamente originale si pentru piata pieselor de schimb.
 

Istoria SACHS

 

https://www.zf.com/global/media/media_brands/sachs2014/about_us/1313487_medium__migration__corporate_textimage_big_ar.jpg 
 
Istoria marcii SACHS incepe in 1894, cand producatorul de unelte Ernst Sachs, a depus cererea de brevet pentru prima roata a bicicletei. Un an mai tarziu, a fondat "Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs" (fabrica de productie cu rulmenti de precizie) impreuna cu Karl Fichtel, comerciant si finantator. Apoi, ca si astazi, filosofia mentionata a fost aceea de a asigura un avantaj tehnologic clar fata de concurenti, atat in ceea ce priveste calitatea produselor si inovare, cat si in ceea ce priveste serviciul fata clienti.
 

Calitate peste granite

 

https://www.zf.com/global/media/media_brands/sachs2014/about_us/1313485_medium__migration__corporate_textimage_small_ar.jpg
 
SACHS ofera produse pentru diverse domenii de aplicare care acopera aproape toate tipurile de vehicule. Acest lucru este valabil atat pe piata europeana, cat si pe cea asiatica. Astazi, in Europa, portofoliul de piese de schimb include ambreiaje SACHS si amortizoare SACHS pentru mai mult de 38 de milioane de vehicule asiatice ale diferitilor producatori. Acest lucru este linistitor pentru partenerii comerciali, atelierele si proprietarii de vehicule care pot conta pe calitatea SACHS pentru o gama larga de modele.
 
 

Experianta in Motorsport

 
https://www.zf.com/global/media/media_brands/sachs2014/about_us/1313486_medium__migration__corporate_textimage_small_ar.jpg 
 
Cu ambreiajele SACHS, ZF se implica activ in motorsporturile profesionale. Ca furnizor pentru diferite echipe, SACHS a fost deja implicat in mai mult de 100 de victorii si a castigat o vasta experienta in motorsports. Aceasta experienta este utilizata in dezvoltarea si fabricarea ambreiajelor SACHS. Ca rezultat, fiecare ambreiaj SACHS contine o buna parte din experienta motorsports.
 
 

Certificarea calitatii in conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 461/2010

 
Ambreiajele vandute de ZF Aftermarket sub marca SACHS sunt piese de schimb in sensul articolului 1 figura 1 litera h) din Regulamentul (UE) nr. 461/2010 din 27 mai 2010 si indeplinesc criteriile din figurile 19 si / sau (20) din orientarile suplimentare privind restrictiile verticale in acordurile privind vanzarea si deservirea autoturismelor si vanzarea de piese de schimb pentru autovehicule la regulamentul mentionat mai sus.