Cautare dupa masina

Garantie si returnare

Garantia:

 

 
Edifis Auto Art S.R.L ofera garantie produselor comercializate prin intermediul site-ului Volante-si-Ambreiaje.ro in conformitate cu legislatia Romaniei si a Uniunii Europene in vigoare, conform cu legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Garantia acopera defectele de material sau de fabricatie, iar produsele care vor prezenta acest tip de defectiuni vor fi inlocuite in cadrul termenului de garantie cu altele noi conform legii.
 

Termene de garantie:

 
Piesele de folosinta indelungata beneficiaza de un termen mediu de garantie de 24 luni, incepand cu data inscrisa pe factura. Piesele auto de folosinta indelungata sunt : arcurile si amortizoarele, ambreiajele, volantele masa dubla, rulmentii de presiune, elementele de caroserie, sistemele de esapament, farurile si stopurile, pompele, piesele de motor etc.
 
Piesele auto cu caracter consumabil nu beneficiaza de garantia de 24 luni. Piesele cu caracter consumabil sunt filtrele de aer, de combustibil si de ulei, placutele si discurile de frana, uleiurile, curelele, stergatoarele, elementele de aprindere etc.
 
 

Pentru a beneficia de garantie, piesa care prezinta defecte de fabricatie trebuie sa fie insotita de:

 •  - Copie dupa factura de achizitie, chitanta sau bon emise de Edifis Auto Art S.R.L.
 •  - Factura fiscala si devizul de montaj care vor face dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R.
 •  - Devizul de constatare al defectiunii, realizat intr-un service autorizat R.A.R.
 •  - Masuratori prin care se dovedeste defectiunea
 •  - Copie dupa talonul automobilului pe care a fost montata piesa
 •  - Piesa trebuie sa fie ambalata corespunzator
 

Volante-si-Ambreiaje NU acorda garantie in urmatoarele cazuri:

 •  - Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie.
 •  - Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat R.A.R. pentru timpul de automobil pe care s-a montat piesa
 •  - Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate
 •  - Alegerea piesei nu a fost facuta corect sau aceasta a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator
 •  - Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit
 •  - Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator
 •  - Automobilul a fost folosit in conditii corespunzatoare (taximetrie, raliuri, competitii sportive etc.) sau a fost folosit in alte scopuri in afara celor prevazute de producator
 •  - Automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alta natura
 •  - Piesele prezinta urme de lovituri, indoituri, deformari, rupturi etc.
 •  - Piesele prezinta o uzura normala
Reclamatia depusa de cumparator insotita de dosarul de garantie si de piesele reclamate, vor fi trimise spre analiza catre unitatea specializata de service a furnizorului importator si va primi un raspuns în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data receptiei produselor reclamate la sediul acestuia.
Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.
 
 

Returul:

 

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
 
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile.
Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere". Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail office@volantesiambreiaje.ro
 
 

Conditii acceptare retur:

 

Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 
De asemenea produsul returnat trebuie sa fie ambalat corespunzator pentru a fi protejat la transport.
 
Piesa nu trebuie sa aibe urme de montaj si ambalajul nu trebuie sa fie deteriorat. Atentie: piesele montate nu pot fi returnate! Daca din motive diverse, produsul achizitionat nu este identic cu cel pe care doriti sa il schimbati pe masina, nu montati si nici nu aduceti modificari piesei primite, pentru a fi montata pe masina, daca doriti sa efectuati returul.
 
 

Pentru a face returul de marfa prin curier, sunt necesare urmatoarele:

 
 1. va rugam sa ne comunicati intentia dvs. de inlocuire sau returnare prin email la adresa office@volantesiambreiaje.ro
 2. sa ambalati produsul (acoperiti integral ambalajul original, fara sa lipiti ceva pe el), pentru a proteja ambalajul original.
 3. sa etichetati ambalajul cu expeditor si destinatar. 
 4. sa predati coletul la firma de curierat Fan Courier,
 5. din motive administrative trebuie sa trimiteti produsele returnate fara a opta pentru serviciul de ramburs. Acestea vor fi analizare daca implinesc conditiile de mai sus, ulterior plata retur se va efectua prin banca in contul dvs bancar.
 
La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat iar dvs. veti fi instiintat prin e-mail.
Puteti afla daca coletul dumneavoastra a ajuns in posesia noastra, verificand expeditia dvs. direct la firma de curierat.
 
Coletele se trimit catre SC. Edifis Auto Art SRL. la adresa B-dul Iuliu Maniu, Nr. 17, Bloc 21P, Sector 6, Bucuresti.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.