Cautare dupa masina

Termeni si conditii

UTILIZAREA SITE-ului

 
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.
VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.
 
 
SITE:
 
Site-ul www.Volante-si-Ambreiaje.ro.ro (numit in continuare „SITE-ul”) apartine companiei S.C.Edifis Auto Art S.R.L, prin intermediul acestuia UTILIZATORUL avand acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre S.C.Edifis Auto Art S.R.L
 
 
S.C. Edifis Auto Art SRL
 
S.C. Edifis Auto Art S.R.L , persoana juridica cu sediul in Bulevardul Iuliu Maniu, Nr 15H, RO 43611946 si J40/1166/2021 va fi denumit in continuare „SC Edifis Auto Art SRL”, „Volante-si-Ambreiaje.RO” si/sau „Societatea” si/sau "Profesionist".
 
 
UTILIZATORUL
 
Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE. Acesta poate fii denumit " Utilizator" si/sau "Consumator"
 
 
UTILIZAREA SITE-ULUI
 
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Volante-si-Ambreiaje.ro, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Volante-si-Ambreiaje.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.
Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit. Volante-si-Ambreiaje.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Volante-si-Ambreiaje.ro, prevazute de legislatia in vigoare.
Societatea îsi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi în prezentul site, atunci când doreste si fara o notificare prealabila.
 
 
UTILIZAREA ABUZIVA
 
Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Volante-si-Ambreiaje.ro.
 
 
COMANDA OnLine
 
Conform O.U.G. 34/2014 - ANPC, comanda online este interpretata si denumita, contract la distanta.
Conditii incheiere "contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea excusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul"
 
 
EFECTUAREA COMENZILOR PE SITE 
 
Efectuarea unei comenzi pe site-ul Volante-si-Ambreiaje.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai sus.
 
 
Produsele comercializate prin intermediul www.Volante-si-Ambreiaje.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului si în momentul livrarii sunt însotite de factura fiscala si certificat de garantie (pe spatele facturii sau ca document separate). De asemenea, atât pretul cât si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente între acestea si produsul respectiv.
 
 

Informatiile furnizate catre S.C. Edifis Auto Art S.R.L., proprietara site-ului Volante-si-Ambreiaje.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. S.C. Edifis Auto Art S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu încurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul prealabil si explicit al acestora. 
 
 

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului, conform specificului fiecarei comenzi.