Cautare dupa masina

Disc ambreiaj Luk

Elementul principal de legatura al ambreiajului

 
https://media.repxpert.de/media/01_media_master/closed_area/01_work/01_product_catalog/product_range/pc/transmission_4/clutch_system/luk_kupplungsscheibe/LuK_Clutch_Disk_stage_01_new_r817x460.jpg
 

Descrierea produsului:

 
Discul ambreiajului este elementul principal de legatura al ambreiajului. Impreuna cu placa de presiune a ambreiajului, discul ambreiajului deconecteaza si reconecteaza motorul de la sistemul de transmisie. Atunci cand face acest lucru, discul ambreiajului actioneaza ca un partener de frecare intre volant si placa de presiune. Amplasarea ambreiajului este utilizata aici pentru a regla viteza motorului pana la viteza de transmisie si pentru a transfera cuplul motorului. Si un sistem de amortizare in butuc este folosit pentru a impiedica transferul vibratiilor motorului in sistemul de transmisie.
 
Ca lider al pietei si al tehnologiei, LuK ofera solutia ideala conform specificatiilor producatorului, de la discurile de ambreiaj cu amortizare simpla a torsiunii, la modele cu amortizare in mai multe trepte, pana la discurile ambreiaj rigide pentru utilizarea intr-un sistem DMF cu volanta masa dubla.
 
LuK este cunoscut pentru rezistenta la deformare a discurilor, ferodourilor de frecare rezistente la uzura si pentru cele mai inalte standarde.
 
Si, apropo, pe langa indeplinirea unor cerinte tehnice precum uzura scazuta, furnizarea unui coeficient constant de frecare si a unui cuplu bun de cuplu; discurile ambreiajului trebuie sa respecte si standardele de mediu actuale.
 

Beneficii:

 
  • Amortizare torsiune remarcabila
  • Invelisuri de frecare ecologice (fara azbest)
  • Durata lunga de viata
  • Calitatea OE
  • Ofera o transmisie confortabila a cuplului
  • Siguranta la suprasarcina

 

 https://media.repxpert.de/media/01_media_master/closed_area/01_work/01_product_catalog/product_range/pc/transmission_4/clutch_system/luk_kupplungsscheibe/LuK_Clutch_Disk_stage_03_new_r817x460.jpg