Cautare dupa masina

Volanta masa dubla - Sachs

Despre Volanta masa dubla SACHS

 
https://aftermarket.zf.com/remotemedia/master-content/mc-sx/products-2/products-pc-lcv/dual-mass-flywheel/zms-zoom_text_image_50_large_560px_no_ratio.jpg
 
Sistemul Volanta masa dubla SACHS pentru masinile de pasageri:
Reducerea vibratiilor in toate treptele de viteza.
 
Volanta SACHS cu masa dublu (DMF) este cheia pentru o masina de pasageri de prima clasa si pentru un vehicul utilitar usor. Soferul si ocupantii vor fi constienti de reducerea emisiilor de zgomot si se vor bucura de o calatorie mai usoara cu schimbari mai rapide de viteze.
Folosirea componentelor avansate si multifunctionale permite volantei SACHS sa fie instalata si in clasa compacta.
 
 
 

Reducerea vibratiilor in toate treptele de viteza

 
Volantele cu masa dubla SACHS sunt proiectate astfel incat vibratiile motorului sa fie reduse in mare masura in toate treptele de viteza. Inginerii SACHS dezvolta volante cu masa dubla in conformitate cu specificatiile producatorilor de vehicule.
 
https://aftermarket.zf.com/remotemedia/master-content/mc-sx/products-2/products-pc-lcv/dual-mass-flywheel/diagramm-dmf-1-u-2-big_gallery_landscape_large.jpg
Caracteristicile vibratiilor cu un disc de ambreiaj cu arcuri de torsiune (marcate in verde, stanga) si caracteristicile de vibratie cu un volant SACHS cu masa dubla (marcat in verde, in dreapta).
 
 
Calitatea SACHS pentru un confort optim in ceea ce priveste schimbarea
Volantele SACHS cu masa dubla sunt instalate ca si caracteristici standard in multe vehicule si au urmatoarele avantaje:
  • Izoleaza vibratiile motorului
  • Zgomot redus
  • Previne deteriorarea transmisiei
  • Imbunatatirea confortului schimbarii treptelor
  • Comportament de pornire mai silentios